Nejnovější recenze ze sekce Audio
Přidáno: před 2 hodinami
anonym
s přehrávačem jsem naprosto spokojený. všem moc doporučuji, skvělý společník na cestách, výborný zvukPro:
- výborný zvuk, můžete si stáhnou z internetu aplikace, čas a datum máte zobrazen v menu a nebo nahoře, přehrávač de uzamknout, někomu dotykový displej nevyhovuje ale já jsem s ním moc spokojen, dobrá výdrž baterie, poměrně kvalitní sluchátka v balení, X-FI2, velmi kvalitní prohlížení obrázků, možnost poslouchat rádio, možnost nahrávat zvuk, minimální poruchovost, Micro SD karta, menu v češtině, možnost zvolit si tapetu plochy, velká paměť
Proti:
- přehrávač nepodporuje avi ale to není žádný problém stačí si stáhnout program a převést si to do jiného formátu, střední kvalita filmů
Přidáno: před 4 hodinami
V těhlech bednách zní i hip-hop skvěle! (ne že bych to zkoušel...jenom odhad ;-) )Pro:
- Všechno
Přidáno: před 5 hodinami
Všechno,co by jsem chtěl napsat,už jsem napsal jakožto ještě neregistrovaný uživatel "KrabiQ",tak teď jenom dodám,že sluchátka se dokonce samovolně rozpadají... :DPřidáno: před 5 hodinami
Irča
Přidáno: před 6 hodinami
Marek Podval Elektrikář
NicPro:
Proti:
- Mladá pani jak mužete kupovat takovou sračku ? Proč si nenecháte poradit?!
Přidáno: před 6 hodinami
Pro:
- nemaj dořešený visty..
Přidáno: před 6 hodinami (naposledy upraveno před 6 hodinami)
Marek podval Elektikář
NicPro:
- Pozor na to že se u nás dělaly I elektronky !!!!!!!!!!!! Mohly jsme si na svym písku stavět zesilovače s elektronkama jenže to Tesla Nezvládla a to mě mrzí . A co mě štve že firma Phlips nakopla teslu do zadku a Teslu nechala skrachovat !!! tak vydíte jak se u nás v ČR hospodaří !!!!!!! Chtělo to vyházet ty starý soudruhy a vzít mladý lidi který socialismus nezažily!! Tesla rožnov vyráběla tranzistory a integrované obvody !!! Tvm vyrábí dodneška reproduktory do Octávijí a sloupové reproduktory k zesilovačům a jsou na dobrý urovni a vyvážejí na západ jakože na západ !!!!!!!
Proti:
Přidáno: před 7 hodinami (naposledy upraveno před 7 hodinami)
Max. spokojenost :-)Pro:
- Potřeboval jsem jednoduchý mikro systém:
- bez DVD,
- s připojením na PC,
- časovačem buzení přes CD a
- vstupem pro sluchátka.
- Tento Philips byl ideální ze všech mikro systémů, které jsem kde viděl.
- Díky za obchod.
Přidáno: před 9 hodinami
Přehrávač ve své třídě velmi dobrý a to hlavně díky krásnému displayi s 16.7 mil barev. Display je dobře čitelný o velikosti 2.5. Podporuje přehrávání videa v kontejneru *.wav a *.avi . Podporuje SDHC karty, ovšem není to plnohodnotné rozšíření vnitřní paměti. Nemůžete hudbu z karty vložit do Knihovny v přehrávači, tudíž ztrácíte tuto výhodu. Navíc pokud máte každé album ve složce, musíte ji nejprve otevřít a přehrát hudbu uvnitř.Podporuje jak Mass Storage tak i MTP. Prohlížení fotek je na dobré úrovni, uvítal bych více možností práce s nimi... ale můžete si fotku nastavit jako pozadí.
Záporně hodnotím nedodanou redukci pro nabíjení ze sítě do základní sestavy. Nedoporučuji překódovávání vide dodávaným softwarem, je to velmi pomalý způsob a navíc nenabízí moc možností nastavení. Nepodporuje externí titulky u videa, ale to neumí většina MP4. Jako vášnivého čtenáře mě zklamala nepodpodpora e-book (ale lze přes program exportovat text do JPG).
Pro:
- Dobře čitelný display
- 2.5 LCD
- Podpora videa
- Podpora SDHC
- Mass Storage i MTP
- Prohlížení fotek
- Nepodporuje externí titulky u videa
- SDHC není plnohodnotné rozšíření paměti... nevztahuje se na něj Knihovna médií, tudíž neumí třídit podle alb, názvu, interpreta...
Přidáno: před 9 hodinami
Pro:
- Dobře čitelný display
- 2.5 LCD
- Podpora videa
- Podpora SDHC
- Mass Storage i MTP
- Prohlížení fotek
Přidáno: před 9 hodinami
Pro:
- Kvalita hudby
- Display
- Výdrž
- Pomalejší jak předchůdce Creative ZEN
- Prohlížení fotek
- Mass Storage
- 32GB
Přidáno: před 9 hodinami
Pro:
- Dobře čitelný display
- 2.5 LCD
- Podpora videa
- Podpora SDHC
- Mass Storage i MTP
- Prohlížení fotek
Přidáno: před 9 hodinami
Na přehrávač, který by měl být vedle kvalitního audiopřehrávače i videopřehrávač, je dost špatný.Hudbu přehraje perfektně, pokud je ovšem v interní paměti. Pokud ji budete mít na kartě, přehrávač ji nebude akceptovat do své knihovny tudíž ztratíte možnost přehrávat podle speciálních funkcí (alba, interpret, atd.). Navíc pokud je budete mít ve složkách, musíte každou složku otevřít zvlášť.
Největším nedostatkem je pro mě použití neznámého formátu videa *.cmv . Tento formát převedete jen pomocí Creative Centrale, ale navíc velmi, velmi pomalu. A na připojení titulek můžete rovnou zapomenout.
Pro:
- Kvalita hudby
- Display
- Výdrž
- Pomalejší jak předchůdce Creative ZEN
- Prohlížení fotek
- Mass Storage
Přidáno: před 9 hodinami
Pro:
- Kvalita hudby
- Display
- Výdrž
- Pomalejší jak předchůdce Creative ZEN
- Prohlížení fotek
- Mass Storage
Přidáno: před 9 hodinami
Pro:
- Kvalita hudby
- Display
- Výdrž
- Pomalejší jak předchůdce Creative ZEN
- Prohlížení fotek
- Mass Storage
Přidáno: před 10 hodinami
Tyto sluchátka jsou rozhodně velmi dobré a doporučil bych je každému kdo chce kvalitní zvuk.Pro:
- vhodné pro všechny
- bohaté příslušenství
- vysoká kvalita
- stejné jako IE6
- vyšší cena
Přidáno: před 14 hodinami (naposledy upraveno před 2 hodinami)
anonym
sluchátka jsem koupil jako dárek. prodejce mi říkal, že šnůrka je dlouhá, a že de sundat. Když se dárek rozbalil, zjistili jsme, že šnůrka je moc malá aby se dala dát mp3/mp4 do kapsy u kalhot, šůra musí viset za krk. Sluchátka byla moc velká a někomu se nemusí vejít do uší. Po chvíly nošení cítíte otlačené uši a bolí vás. Podruhe bych si sluchátka už nekoupil, a moc lituju, že jsem to dal jako dárek.Pro:
- Hezký dyzain, Poměrně kvalitný zvuk,
Proti:
- krátká šnůra, pouze s s šnůrkou na krk která nejde odendat, moc velká sluchátka (nevešla se mi do uší), pokud nemáte kapsu výš než máte pas nedáte mp3/mp4 do kapsy, bolí z nich uši,
Přidáno: před 14 hodinami
Jaromír
Koupil jsem ho, protože se mi po letech rozbil starý Panasonic, se kterým jsem byl 100% spokojen. Přehrávám pouze CD-audio, žádné MP3, pouze doma (málo žere, dá se schovat, nezabírá místo atd.), v tichu, se sluchátky KOSS UR20 na nízkou hlasitost (mám citlivé uši) nebo do reproduktorů od počítače. Byl jsem rád, že k Philipsu jde adaptér od Panasonicu (používám pouze adaptér).Hned, jak jsem ho poprvé pustil, poznal jsem, že jsem udělal chybu. Kvůli šumu ho budu moci používat asi jen s reproduktory.
Další dojmy a poznámky:
- vyrobeno v Číně
- baleno v blistru
- úhel otevření víka přibližně 45 stupňů
- v prostoru pro baterie je pásek na snazší vyjmutí baterií (vzhledem k úhlu otevření víka a umístění baterií je to víceméně nutnost)
- zdířka na adaptér má průměr 4 mm, 4,5 V, + uprostřed
Pro:
- - jeden z posledních přenosných přehrávačů CD na trhu (03/2010), navíc od renomovaného výrobce
Proti:
- - špatná kvalita zvuku při nízké hlasitosti - znatelně šumí
- - malá tlačítka, obzvláště tlačítko Open - poměrně špatně se otevírá víko
- - malý zobrazovač, který je navíc dosti utopený
- - lesklý vzhled víka (subjektivní hodnocení, nesnáším tuhle módu)
- - víko špatně doléhá (může být kusová záležitost, celkově totiž působí přehrávač dosti lacině a odbytě)
- - nemá funkci Hold, i když se to u něho uvádí (je to i v návodu, ale na dalším přiloženém papíru je oprava, že byla funkce odstraněna - mně to nevadí, ale upozorňuji na to)
- - bez adaptéru
Přidáno: včera, 18:43
S těmito sluchátky jsem velmi spokojen. Jsou precizně zabalené a dostanete k nim i pouzdro a 3 nástavce. Ale nejdůležitějším aspektem je určitě reprodukce zvuku... ta je bezvadná.Pro:
- Sametové pouzdro
- Délka kabelu
- Celkem 3 nástavce
- Zvuk
Přidáno: včera, 18:32 (naposledy upraveno včera, 18:35)
Pro:
- Dobře čitelný display
- 2.5 LCD
- Podpora videa
- Podpora SDHC
- Mass Storage i MTP
- Prohlížení fotek